От автора на „Кукловодът“ и „Тайно разрешение“.

 

 

Шон Дръмънд се завръща — отново във върхова форма — в новия супертрилър на Брайън Хейг, когото всички неслучайно наричат „Джон Гришам във военна униформа“.

Бившият командос от специалните части и настоящ военен адвокат, популярен в юридическите среди със своя остър ум, хаплив език и твърде непочтително отношение към всякакви институции и чинове, е изпратен спешно в Южна Корея. Той трябва да се присъедини към екипа адвокати, защитаващи американски офицер, обвинен в убийство… и още по-ужасни престъпления. На всичкото отгоре жертвата се оказва синът на корейския министър на отбраната. Съдебният процес може да има невероятни геополитически последици — застрашен е съюзът между САЩ и Южна Корея.

И за да се влошат нещата още повече, Дръмънд разбира, че е въвлечен в това дело по молба на Катрин Карлсън, ръководител на екипа на защитата, известна с уменията си да манипулира медиите и способността си да печели скандални дела за хора с нетрадиционна сексуална ориентация. Освен това Катрин е състудентка на Шон, негова постоянна съперница в аудиторията и обект на неосъществени мъжки желания. Принуден да работи с хора, чиито сексуални предпочитания той, меко казано, не разбира, при това в страна, чиито нрави и обичаи не познава, Шон Дръмънд постепенно осъзнава, че е изправен пред конспирация с невероятни размери и пред най-голямото предизвикателство в кариерата си — да открие истинските убийци, преди сам да бъде убит.

Съдържание

Врагове по неволя 5,7

Mortal Allies,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Брайън Хейг

Заглавие: Врагове по неволя

Преводач: Тинко Трифонов

Година на превод: 2004

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Обсидиан

Град на издателя: София

Година на издаване: 2004

Тип: роман

Националност: американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/12473

История

  1. — Добавяне

Библиоман