Хана Грей още изплаща студентския си заем и има нужда от пари. Получава ги по начин, който я вкарва в страхотен скандал, за радост на настървените медии и за ярост на тълпа побеснели наследници на солидно завещание. Красивата Хана вижда снимките си по вестници и телевизии, неизменно придружени с най-грозни обвинения — от прелюбодейство до убийство. И, разбира се, я изхвърлят на улицата, отнемат й лиценза на медицинска сестра, никой не желае поне да я изслуша.

Изоставена от късмета и отчаяна да си намери работа, Хана попада в едно имение, разположено край дивия бряг на Мейн, където се грижи за самотна възрастна жена. Зловещият дом, невъзможната старица и коварните слуги не й помагат да преодолее чувството, че някой тайно я наблюдава. Внезапно старицата умира, малко след като е доверила на Хана опасна тайна. От този миг нататък наблюдението се превръща в преследване и Хана отчаяно се нуждае от единствения мъж, който може да я опази жива. За нея — той е чаровен лъжец, манипулатор, престъпен тип. За него — тя е опасност в червена рокля, съблазнителна заплаха, преграда по пътя към истината. Но само пламъкът на страстта ще изчисти заблудите и ще ги изведе към спасението.

„Изключително приятно четиво… увлекателна интрига, енергично действие, живи характери, а горещината на страстта определено се покачва на по-високо ниво. Кристина Дод е майстор!“

Деби Макомбър

„Истинска звезда в жанра! Кристина Дод пише силно и страстно — и винаги ми доставя удоволствие!“

Кристин Хана

Съдържание

Опасност в червена рокля 4,6

Danger In A Red Dress,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Кристина Дод

Заглавие: Опасност в червена рокля

Преводач: Диана Райкова

Година на превод: 2012

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Ергон

Град на издателя: София

Година на издаване: 2012

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Инвестпрес“ АД

ISBN: 978-954-9625-96-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1981

История

  1. — Добавяне

Библиоман