Александра Маринина е безспорната руска кримикралица. Авторка е на 33 романа, преведени на 26 езика. Книгите на Маринина са продадени в 35 милиона тираж в цял свят, което я превръща в най-четения и обичан съвременен руски автор. По романите й са заснети няколко телевизионни сериала, спечелили огромна популярност.

 

 

Анастасия Каменская поема случай на убийство на млада жена, която е съжителствала с техен колега от отдела за борба с наркотрафика. Разследващите започват работа по двете най-правдоподобни версии: жертвата е удушена от таен любовник или е убита от наркопласьори с цел сплашване на приятеля й. Но когато Анастасия и колегите й събират повече информация около случая, престъплението придобива коренно различен характер. В разследването се намесва и секретна правителствена програма, целта на която е да следи и контролира работата на милицията.

Каменская дори не подозира, че с професионалните си умения самата тя представлява интерес за ръководството на програмата. Неусетно тя е въвлечена в мащабна и опасна игра, изходът от която може да бъде фатален.

Съдържание

Градска тарифа 5,3

Городской тариф,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Александра Маринина

Заглавие: Градска тарифа

Преводач: Здравка Петрова

Език, от който е преведено: руски

Издание: първо

Издател: ИК „Хермес“

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 2012

Тип: роман

Националност: руска

Печатница: „Полиграфюг“ АД — Хасково

Излязла от печат: 14.12.2012 г.

Отговорен редактор: Даниела Атанасова

Коректор: Недялка Георгиева

ISBN: 978-954-26-1166-0

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/12137

История

  1. — Добавяне

Библиоман