Разширявайки обсега на повествованието си както никога досега, авторката на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ Джой Филдинг ни поднася романа си „За първи път“, който запленява най-преданите й поклонници и й спечелва безброй нови почитатели.

Зад бляскавата фасада на наглед идиличния си живот в Чикаго Мати Харт се чувства така, като че ли всеки момент ще рухне.

При шестнайсет години брак и красива подрастваща дъщеря, тя установява, че съпругът й Джейк — известен адвокат и защитник на углавни престъпници — е завързал поредната си любовна история.

Едва след като Джейк признава изневярата си и я напуска, за да заживее с приятелката си, Мати е сполетяна от далеч по-голяма катастрофа — тя научава ужасяваща новина, която изцяло ще промени живота им.

Раздиран от чувството за вина, Джейк се прибира у дома, за да бъде до Мати. И тук, при най-отчайващи и неочаквани обстоятелства, Джой Филдинг превежда героите си през затрогваща и сърцераздирателна драма за изумителната сила на любовта.

Белязан с всички отличителни качества на съвременната класика „За първи път“ е ослепително посвещаване в един брак, озовал се на кръстопът, на който съществуващите обвързаности са се износили, но не се разкъсват и отдавна отчуждените един от друг съпрузи за първи път откриват какво точно означава любовта.

„За първи път“ заварва Джой Филдинг в разцвета на способността й да изследва силата на човешкия дух.

Съдържание

За първи път 5,1

The First Time,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Джой Филдинг

Заглавие: За първи път

Преводач: Снежинка Вакрилова

Година на превод: 2001

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Издателство Весела Люцканова

Година на издаване: 2001

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Петекстон“

Редактор: Весела Люцканова

Художник: Валентин Киров

ISBN: 954-8453-75-4

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10376

История

  1. — Добавяне

Библиоман