От авторката на „Градината на лъжите“.

Случки от живота на три изключителни жени…

 

 

Скъпи приятели, „Махалото на съдбата“ е история за едно възродено приятелство, за старата любов, за пречистващата сила на изкуплението в живота на три изключителни жени. Започва с предателството, което разделя Абигейл и Лайла, приятелки от деца, когато майката на Абигейл, икономка в семейството на Лайла, е изгонена.

Години по-късно животът на Лайла се преобръща и тя отново се свързва със старата си приятелка, вече известна авторка на готварски книги. Лайла моли Абигейл за работа и получава мястото на икономка в дома й. Отмъщение ли е това, или крачка към възстановяване на старото приятелство? Вие преценете. Мога единствено да ви кажа, че ви предстои незабравимо пътешествие, което ме остави без дъх, докато го пишех.

Ще се събере ли Абигейл с голямата си любов от тийнейджърските години, брата близнак на Лайла, Вон? Покрусената от мъка майка, чиято дъщеря е загинала по време на пожар във фабриката на Абигейл — ще успее ли да открие богатата собственичка? Ще намери ли Лайла любовта след самоубийството на съпруга си? „Махалото на съдбата“ предлага неповторимо преживяване и се надявам да му се насладите.

Искрено ваша, Айлин Гоудж

Съдържание

Махалото на съдбата 4,5

Domestic Affairs,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Айлин Гоудж

Заглавие: Махалото на съдбата

Преводач: Цветана Генчева

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2010

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Мария Василева

ISBN: 978-954-655-119-1

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/7661

История

  1. — Добавяне

Библиоман