Времето на лейди Джолийн Джералд изтича… всяка секунда, през която остава зад стените на замъка Дръмуич, животът й е изложен на риск.

Единственият й шанс за оцеляване лежи в ръцете на пленника, окован за стената на тъмницата — шотландец, който в замяна на свободата си обещава да помогне на лейди Джолийн и малкия й племенник да избягат от жестоките лапи на братовчед й.

Преследвана от яростни убийци, Джолийн е готова да се бори за живота си. Но в обятията на Сигимор Камерън много скоро тя ще отдаде сърцето си.

Той беше закъснял да спаси англичанина, на когото дължи живота си, но не бе късно за прелестната сестра на мъжа. Удивен от желанието, което събуждаше в него смелата английска девойка, Сигимор го потиска, за да може да изведе всички в безопасност, далеч от злия им враг.

Докато желанието между тях нараства, тайните, които копнеят да споделят един с друг, остават заключени в битката между упоритостта и волята им. Когато, за да спаси Джолийн, Сигимор се оказва задължен да я вземе за жена, сделката, родена от страстта, може да бъде подпечатана единствено от целувката на истинската любов.


Издание:

Автор: Хана Хауъл

Заглавие: Шотландски завоевател

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10178