Ето какво е нужно да знаеш за мен — аз съм надарен, имам пари и чувство за хумор.

Жените харесват мъж, който може да ги накара да се смеят. Искат мъжът да е забавен, по възможност с огромен… и както да им бъде верен. Аз притежавам всичко това, плюс голяма банкова сметка, благодарение на процъфтяващия ми строителен бизнес. Да-а. Знам как да използвам всичките си предимства.

Да започнем с Натали — забавна, секси, умна — тя е новата ми асистентка. Което я прави забранена. Напълно забранена… Хей, аз съм добро момче! Наистина! Правя всичко по силите си да стоя далеч от изкушението.

До онази нощ във Вегас.

Да, всички сме чували това — лоши за бизнеса новини, удавяне на мъката в твърде много коктейли и секс в хотелската ми стая. И в нейната хотелска стая. Зад ротативката във „Фламинго“ (по-добре не питай!). И преди да я накарам още един път да извика: „О, Боже, точно там, ДА!“, и двамата казваме „Да“ — голямото ДА — в крайпътен параклис, пред човек с изкуствени бакенбарди и златист сценичен костюм.

Оказва се, че това, което се случва във Вегас, не остава във Вегас. И сега пенисът ми не се задържа в панталоните ми, когато тя е наоколо. Опитвам се да се съпротивлявам. Честно! Но колкото и да се стараем да държим ръцете си далеч един от друг, накрая отново се оказваме голи, а аз искам да прекарвам повече време с нея, и когато съм напълно облечен.

Въпросът е… да направя ли тази жена моя бивша съпруга?

Съдържание

Надарен 4,3

Well Hung,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Лорън Блейкли

Заглавие: Надарен

Преводач: Ronkata; Illusion

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2019

Тип: Роман

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/9180

История

  1. — Добавяне

Библиоман