Възрастна жена е убита при банкомат.

Странен вирус прониква в компютрите на полицията.

Интелигентна полицайка, русокос хубавец и знойна красавица трябва да възкресят доброто име на конфедерацията, чиито символ е Южен кръст.

 

 

Дълбоко в американския Юг пълзи беззаконие.

Славното минало на Ричмънд е позасенчено от тъмното му настояще. Законността не съществува, а престъпността нараства лавинообразно. Последният изход на Националния институт по правосъдието на САЩ е назначаването на професионалистката Джуди Хамър за шеф на местната полиция. Но пристигането й сякаш отприщва нова вълна от престъпност, която добива застрашителни размери. Очевидно Хамър е изправена пред най-голямото предизвикателство в кариерата си…

Съдържание

Носителка на престижните награди „Едгар“ и „Златната кама“ Патриша Корнуел е единствената литературна дама, която успешно мери ръст с майстора на трилъри Гришам.

Патриша Корнуел е родена на 9 юни 1956 г. в Маями. В Кинг Колидж тя спечелва спортна стипендия и се премества в елитния Дейвидсън Колидж. За да се издържа, работи и като сервитьорка. След дипломирането си сътрудничи на „Шарлът Обзървър“ като криминален репортер. Въпреки многобройните награди, с които са удостоени статиите й, Патриша се отказва от журналистическата кариера, за да се посвети на писането. През 1990 г. романът „Аутопсия“ поставя началото на звездната кариера на Корнуел, превърнала се в най-респектиращата дама в жанра на трилъра.

 

 

Южен кръст 4,5

Soufthern Cross,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Патриша Корнуел

Заглавие: Южен кръст

Преводач: Дори Габровска

Година на превод: 1999

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: ИК „Хермес“

Град на издателя: Пловдив

Година на издаване: 1999

Тип: Роман

Националност: американска

Печатница: „Полиграфюг“, Хасково

Редактор: Пламен Тотев

Коректор: Ева Егинлиян

ISBN: 954-459-675-5

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2398

История

  1. — Добавяне

Библиоман