Брегът на призраците

Вярвате ли в призраци?

Джери нямаше търпение да изследва старата пещера, която откри на брега. Но другите деца му разказаха нейната история. Казаха му, че в пещерата се крие призрак. Призрак, който живее триста години. И който излиза само при пълнолуние. Призрак, който скита по брега. Поредната глупава история за призраци. Така ли беше всъщност?

Един ден в Хорорленд

Следващата пързалка може да им е последната…

Семейство Морис се изгубват докато се опитват да открият Зоопарка. Но толкова по-добре. Вместо него откриват чудесен лунапарк, който се казва „Хорорленд“. В „Хорорленд“ няма тълпи. Няма опашки. Входът е безплатен. Наистина страхотно местенце за забавления. Така е, преди да се качат на смъртоносната „Пързалка на обречените“.

Преди ужасните преживявания в „Къщата с огледалата“. Защото има нещо зловещо в забавленията, които предлага „Хорорленд“.

Нещо наистина ужасяващо.

И малко реално…

Не можеш ме уплаши

Ще има да пищите!

Къртни е голяма фукла. Мисли се за много храбра и все прави за смях Еди и приятелите му. Докато накрая Еди решава, че е време да й натрие носа. Веднъж и завинаги. При това има чудесен план. Ще примамят Къртни край Калния поток. Защото тя вярва в глупавия слух, че там живеят чудовища. Калните чудовища от брега на потока.

Жалко, че Еди не вярва в тоя слух. Защото може да е истина…

Читателю, внимавай — да не се уплашиш!