Безсъмненият талант и случайността ще отведат Александра Лайънс в Париж, в света на висшата мода. След време нейната звезда ще заблести и в Холивуд като моделиер на костюмите на нашумели филмови продукции.

Страстта ще я хвърли в прегръдките на Закари Девъро — милионер, спечелил състояние, управлявайки империята от магазини „Лордс“, един отчаян мъж, попаднал в безмилостните мрежи на нещастен брак.

Невъобразим скандал разтърсва живота й, когато Елинор Лорд, глава на могъща фамилия, е обхваната от налудничавата идея да докаже, че миналото на Александра е белязано с тайната на едно отвличане и убийство. Дали мистериозното наследство, което очаква Александра, не е наследство от лъжи?

Авторка на повече от петдесет романа, Джоан Рос написва първия си разказ — трогателна история за две влюбени патици, когато била само на седем години. Днес книгите й са издадени в над шест милионен тираж в двадесет и осем страни.

 

 

Миналото нахлува в техния живот и го променя безвъзвратно…

Александра

Покрусена от предателството и падението на човек, когото дълбоко уважава, тя открива истинската любов само за да разбере, че целият й досегашен живот е изграден върху лъжливи представи…

Закари

Бедняк от блатистите райони на Луизиана, той прави шеметна кариера, но е допуснал фаталната грешка да сключи брак с жена, прекалено непочтена и покварена, за да се изтръгне от ноктите й…

Миранда

Постигнала заветната си цел да стане съсобственик на империята от магазини „Лордс“, тя би прелъстявала, лъгала, би продала дори душата си на дявола, за да задържи плячката…

Елинор

Почти трийсет години тя е търсила едно отвлечено момиченце и сега, когато е сигурна, че го е намерила, е на път да узнае ужасяващата истина за убийството на своя син.

Издание:

Автор: Джоан Рос

Заглавие: Наследство от лъжи

Преводач: Цветана Генчева

Година на превод: 1995

Език, от който е преведено: Английски

Издание: първо (не е указано)

Издател: Арлекин България

Град на издателя: София

Година на издаване: 1995

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Саша Попова

ISBN: 954-11-0370-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/1945