Когато ти се отнеме всичко, което си имала, а срещу него получиш дарба, която не си искала, животът става труден за преглъщане.

Кратък миг, заслепяващи фарове отсреща, отчаяно скърцане на спирачки — и за младата преводачка Марга нищо вече не е същото. Обикновената жена се превръща в жрица, чиято съдба е знанието.

След преживяната фатална загуба и неочакваната трансформация, пътят напред е тежък. Но по него се върви по-лесно, когато знаеш, че винаги можеш да получиш подкрепата на верни приятели, да се приютиш в старата бабина къща… и да гушнеш един силно мъркащ черен котарак.

Съдържание

Ясновидката 4,8

Ясновидката,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

За автора

neli_tsvetkova.jpg

Нели Цветкова е от късно прописалите автори. Споделя, че се надявала да изчете всичко важно, преди да се опита да каже нещо на света. Затова и започнала с книгите още на четири. Накрая обаче разбрала, че цял живот няма да й стигне за четенето. И тогава позволила на идеите, които отдавна напирали, да се превърнат в текст.

Напук на клишето, Нели смята, че е извадила голям късмет да живее във време на промени. Случвало се е да страда, но никога не е скучала. Работила години наред в сферата на помагащите професии, тя счита себе си за посланик на доброто. Вярва, че при никакви обстоятелства не трябва да забравяме за невидимите нишки, които ни свързват. И пише, за да бъде едно цяло с хората, които толкова обича.

Нели Цветкова е автор на сборника „Сълза за мама“ и романа „Синьото мънисто“, книга първа от поредицата „Изворът“. Участник в сборниците „Вдъхновени от Краля“, „Зелени разкази (ама наистина)“, „Съвременният свят в творчеството на жената“ и поетичния сборник „Борови иглици“. Има публикации в списание „Дракус“ и вестник „Форум“.

Личен блог: http://byneliforyou.blogspot.com


Информация

Издание:

Нели Цветкова. Ясновидката

ИК „Gaiana book&art studio“, Русе, 2014

България. Първо издание

Издателска редакция: Кети Илиева

Предпечат: Кети Илиева, Явор Цанев

История

  1. — Добавяне