Никой не е подозирал Дик Марчинко в религиозност, но в най-новия бестселър той хвърля сянката си в базиликата „Свети Петър“ във Ватикана, където група танга са решили да превърнат главния католически храм в най-голямата римска свещ.

На конференция по тероризма в Рим Свирепия завършва речта си с непредвидена демонстрация, която разкрива заговор за убийството на присъстващите ВИП персони, и го прави точно навреме за една игра на волейбол със задействана граната…

От този момент екшънът полита, а бившият тюлен е отмъкнат в Сицилия, за да помогне при разследването на опит за кражба на ядрена ракета от американска военна база.

Дали е работа на мафията? Или на Саладин — загадъчния екстремист, който иска да стане новия Бен Ладен? Но преди Марчинко да разгадае тайната, екипът му е нает да проследи къде потъват пратките за милиони, пренасяни от една куриерска фирма в Азия.

Свирепия едва изскача от тръните, за да попадне в глога — качва се на пълен с терористи самолет за Италия, където Саладин иска да доведе докрай замисъла си: огромен фойерверк в центъра на Вечния град…

4,6 Свещен терор
Holy Terror,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip mobi pdf


Издание:

Ричард Марчинко, Джим де Фелис. Свещен терор

Американска. Първо издание

ИК „Атика“, София, 2006

Корица: „Елзевир“

ISBN-10: 954-729-233-1

ISBN-13: 978-954-729-233-8

  1. — Добавяне