Преследвачите: ЦРУ, ФБР, полицията, медиите!

Поводът: серия мистериозни отвличания!

Предполагаемият извършител: едно СТУДЕНО, СТУДЕНО СЪРЦЕ!

Труповете на четири колежанки са открити, жестоко обезобразени. Полицията и ФБР са безсилни.

В централата на ЦРУ са притеснени — бившият агент на КГБ Джон Малик, на когото са дали нова самоличност, е сред заподозрените. Единствената им надежда е бившият техен агент Майк Къли.

По следите на убиеца е и криминалната репортерка Джули Хаусър. Двамата трябва да спрат Малик на всяка цена, за да спасят поредната му жертва — дъщерята на Майк.

 

Още преди да е излязъл в САЩ, романът „Студено, студено сърце“ от Джеймс Елиът е откупен за издаване в повече от десет страни — Великобритания, Япония, Германия, Италия, Франция, Испания, Русия и др. Холивуд не закъсня и ангажира Джон Мактиърнън (режисьор на „Умирай трудно“) за филмирането на този трилър.

Според врели и кипели в бизнеса специалисти подобно оживление около първа книга на автор в Щатите отдавна не е наблюдавано — предизвиканият фурор около „Студено, студено сърце“ надминава всякакви очаквания. Друг е въпросът дали книгата наистина е първа, тъй като името Джеймс Елиът е псевдоним, а майсторството на писателя издава голям опит.

Въпреки усилията, които положихме, за да разберем истинското име на автора, то все още си остава ревностно пазена тайна.

Съдържание

Студено, студено сърце 4,9

Cold, Cold Heart,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Джеймс Елиът. Студено, студено сърце

ИК „Хермес“, Пловдив, 1999

Редактор: Валентин Георгиев

Коректор: Недялка Георгиева

ISBN: 954–459–292-Х

История

  1. — Добавяне