Седемте смъртни гряха завъртат перките на този провокативен, напомпан със секс гориво трилър: похот, алчност, гордост, ярост, завист, рекет и убийство заплашват всеки от участниците в драмата. От първата до последната страница неустоима съблазън и грях се борят за надмощие с достойнството и любовта.

Гриф Бъркет е паднала звезда. След пет дълги години във федералния затвор той най-сетне е на свобода. Но още с първата стъпка навън разбира, че прошка няма. Там не го чака никой — освен ония, заради които е влязъл зад решетките. Старата мръсна игра започва с нова сила и Гриф е притиснат до стената — без чест, без пари, без изход.

Фостър Спийкман — ексцентричен милионер, собственик на авиокомпания — и красивата му жена Лора са златна двойка. Богатството, успехът и любовта им блестят в един живот като щастлива приказка, докато съдбата не се намесва жестоко и им отказва онова, което най-много искат… Казват, че не всичко се купува с пари, но може би може да се купи един изпаднал бивш затворник без бъдеще?

И тогава Гриф Бъркет получава най-зашеметяващата и невероятна оферта в живота си: да вземе първо сто хиляди, после половин милион, а след това по един милион долара всяка година… докато е жив. Сделка за милиони. Условието е просто. И разбира се — тайно. Защото е толкова необичайно, че дори коравият бивш затворник е стъписан.

Какво е това — перверзна игра? Лудост? Гриф е шокиран, но още по-шокиращо е, че нито може да приеме, без да изгуби и последните останки от достойнството си, нито да откаже. Иска или не, Гриф ще трябва да влезе в играта на живота си и да я изиграе без право на грешка, а залозите непрекъснато ще се покачват… чак до разтърсващия финал.

Никой не може да напише толкова горещ съспенс за любовта, както Сандра Браун!

Съдържание

Сделка за милиони 4,9

Play Dirty,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Сандра Браун. Сделка за милиони

ИК „Ергон“, София, 2007

Редактор: Сергей Райков

ISBN: 978–954–9625–05–9

История

  1. — Добавяне