Страк и Върколаците се завръщат през измеренията, за да спасят расата на орките от злата магьосница Дженеста в нов главозамайващ екшън, убийствени приключения и черен хумор.

Дружината на Страк е заседнала в паралелен свят. Единственото им средство за бягство, загадъчните инструментуми, са заграбени от вечния им враг. Но връщането на артефактите е само един от проблемите им. За да разпалят въстание срещу безскрупулните потисници хората, владеещи магията, Страк и дружината му трябва да съживят изгубения войнствен дух на туземните орки.

Тази поредица тотално ще промени представата ви за орките…

 

Тук расата на орките не са жестоки главорези, а интелигентни и разумни същества, готови да се бият до смърт за свободата си. Страк и неговите Върколаци са толкова различни от незавидната представа, наложена от Толкин.

Хариет Клоснър

Голямата сила на Никълс е в дарбата му да разказва завладяващо. Сюжетът се движи със стремителна скорост, секващо дъха действие и ярък низ от шеметни събития…

Д. Хеблътуейт

„Кръвна вражда“ е четвъртата книга от сагата за орките и също толкова фантастична като предишните. Очаквам с нетърпение продължението.

Дж. Кей Олднър

Съдържание

В памет на Дейвид Темел, 1948–2006.

 

Това приключение на Върколаците се посвещава на

Илейн и Сам Кларк и Ана и Род Фрай,

с обич и най-добри пожелания

заради все по-голямата лудория,

в която са се впуснали.


Информация

Издание:

Стен Никълс. Орки: Кръвна вражда

Английска, първо издание

Редактор: Иван Тотоманов

Оформление на корица: „Megachrom“, 2010 г.

ИК „Бард“ ООД, 2010 г.

ISBN: 978-954-655-091-0

История

  1. — Добавяне

Библиоман