Във всяка страна, където още цари беззаконие, винаги има място за безскрупулни авантюристи. За една нощ се печелят състояния, възможностите за печалба са неограничени. За фамилиите Дъфи и Макинтош, които враждуват помежду си повече от десет години, пограничните територии на Северна Австралия се превръщат в бойно поле за техните брутални и кървави схватки.

Майкъл Дъфи, някога идеалист и мечтател, а сега воин и наемник, се завръща в колонията, за да осъществи опасна мисия и… да уреди стари сметки.

Примамен от новината за богатото находище край река Палмър, американският златотърсач Люк Трейси също се озовава в Австралия. Той мечтае не само за несметни богатства, но и да спечели сърцето на Кейт О’Кийф — жената, създала търговска империя в пограничните територии на Куинсланд. Ала пътят към любовта може да се окаже не по-малко опасен от пътеките към златното находище.

От разкоша на аристократичните домове до бедняшките квартали в Сидни, от дивата пустош на Куинсланд до опасните води на Коралово море… „Сянката на орела“ е епична сага — завладяваща, безкомпромисна и майсторски пресъздадена от Питър Уот, чийто роман „Черните гарвани“ е световен бестселър.

Съдържание

Сянката на орела 5,3

Shadow of the Osprey,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Питър Уот. Сянката на орела

Австралийска, първо издание

 

Peter Watt

Shadow of the Osprey, 2000

Bird/Duffy №2

 

Редактор: Лилия Анастасова

Дизайн на корица: Димитър Стоянов — Димо, 2006 г.

ИК „Плеяда“, 2006 г.

ISBN: 954-409-244-7

История

  1. — Добавяне

Библиоман