Майкъл Бърнард Бекуит
Духовно освобождение (Разгърни пълния си потенциал!)

С елегантна простота книгата на Майкъл Бърнард Бекуит ни показва как да пробудим нашата съкровена интелигентност, за да осъществим радикални и социални преобразувания, така че да можем да живеем в мир, хармония, радост и творчество.

Дипак Чопра, автор на „Третият Христос“

С несравнима дълбочина на прозренията и яснота на изразяването Майкъл Бърнард Бекуит е наистина дар за света. Неговите книги и беседи докосват място в душата, което поражда божественост, благородство и радост.

Иянла Ванзант, коучър по духовен живот, автор на „Проникване във вътрешната сила“

Познавам Майкъл от много години и никога не съм виждала да се разколебава в дълбоката си ангажираност с духовната истина. Както неговите дарби, така и неговата мисия са в пълния си разцвет днес, а тази книга въздига и двете. Прекрасно четиво.

Мариан Уилямсън, автор на „Епохата на чудесата“

Към тази книга човек може да посяга до края на живота си, за да направи връзка със своя дух и да продължи да търси още по-усърдно. Задължително четиво, написано не само с ерудиция, но и с красноречие и вдъхновяваща елегантност на стила и съдържанието.

Дейвид Р. Хокинс, автор на „Power us. Force“

В днешната технологична действителност гласът на изначалния дух не е изгубен. Страниците на тази книга ни приканват да се вслушаме в древната мъдрост, обитаваща дълбините на съзнанието ни.

Малидота Патрис Сом, автор на „Healing Wisdom of Africa“

Познавам Майкъл Бекуит от 17 години и не съм срещал друг, чиито убеждения и действия така добре да си съответстват. С тях той ме е вдъхновявал, променяйки живота ми така, както не съм и предполагал.

Марк Р. Харис, продуцент на филма „Сблъсъци“, спечелил три награди „Оскар“

Вдъхновяващата книга на Майкъл Бекуит свидетелства за потенциала на всеки от нас да стане буда. Тя ще помогне на хората да открият вътрешната свобода за доброто на всички чувстващи същества и в името на световния мир.

Талхун Кен Ринпоче Геше Качен Лобзанг Цетан, настоятел на манастира „Таши Лунпо“ в изгнание в Билакупе, Индия

С тази книга Майкъл Бекуит отново показва, че е истински новатор и учител, който води всички ни към глобалната духовна еволюция на планетата, помагайки ни да постигнем по-дълбоко разбиране за себе си и за света.

Пийт Карол, футболен треньор в Южнокалифорнийския университет

Посланието на Майкъл Бърнард Бекуит е новият вътрешен диалог на духовно търсещия в нашата култура. С изключително красноречие той успява да разкрие почти неизразимото изживяване на индивидуалното пробуждане и придава практическа нотка на все по-дисхармоничната симфония, в изпълнението на която всички участваме.

Д-р Сю Мортър, основателка на Център за здраве „Мортър“

Всяко изживяване, за което разказва Майкъл, разпалва духовното пробуждане в нас. Сякаш съвсем спонтанно той докосва живота ни и го озарява и трансформира. Тук бариерите, създадени от последователите на Великите, са премахнати и всички сме част от всеобщо духовно съзнание. Тази книга не е поредното четиво — всяко нейно изречение е заредено с енергията на трансформацията.

Д-р А. Т. Арияратне, основател на движението Сарводая Шрамадана, Шри Ланка

Майкъл Бърнард Бекуит е учител, чиято духовност, зряла космология и метафизика приобщават всички хора. Вътрешните прозрения, към които ни води, са с рядко достижима дълбочина, а етапите и стъпките към това духовно израстване са изложени с прекрасна яснота и поетичност.

Лорънс Е. Картър, декан на „Морхаус колидж“ и автор на „Ethical Global Options“

Книгата на Бекуит е от начало до край предизвикателство да живеем сърцато и истински, възползвайки се по най-добрия начин от чудния престой на земята. Неговото послание има силата да променя живота на хората.

Хил Харпър, актьор

Думите на Майкъл Бекуит ще ви вдъхновят да промените живота си към по-добро, отдавайки се на духовна практика, която е съпричастна, а не елитарна.

Елтън Бранд, „Филаделфия 76“

Майкъл Бекуит дава нещо повече от информация и вдъхновение — неговото послание е дълбоко трансформиращо. Тази книга наистина ще промени живота ви.

Мери Манин Мориси, автор на „No Less Than Greatness“

Посланията на Майкъл са благословия и вдъхновение за цялото ни семейство. Щастливи сме, че всички могат да почерпят от неговата любов, мъдрост и съзнание.

Катрин Оксънбърг и Каспър Ван Дийн, актьори

Съдържание

Духовно освобождение 4,1

Spritual Liberation Fulfilling Your Soul’s Potential,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Майкъл Бърнард Бекуит. Духовно освобождение

Американска, първо издание

Коректор: Людмила Петрова

Компютърна обработка: Стела Иванова

Художник на корицата: Румен Хараламбиев

Издателство: „Изток-Запад“, 2009

ISBN: 978–954–321–582–9

История

  1. — Добавяне