Мъж и жена — всеки е потаен и загадъчен, но и двамата са самотници и бегълци. Преследва ги тайна и могъща организация, която с всеки изминал ден разширява обсега си на действие. Жената е издирвана заради информацията, която притежава, а мъжът — заради желанието си да помогне на случайната си спътница.

Агентът, оглавяващ издирването, е обзет от манията да направи света съвършен. Има достъп до правителствената база данни, до системи за наблюдение и футуристични оръжия, и е всесилен и непобедим. Но мъжът и жената намират сили да се изтръгнат от кошмарното си минало и отчаяно се борят да оцелеят и да спасят човечеството от диктата на обезумели фанатици.

 

Хипнотизиращ разказ, изпълнен с описания на свръхмодерна техника.

Мейл он Съндей

Романът увеличава световната слава на Дийн.

Тудей

Най-хубавата книга на Кунц.

Тайм Аут

Неотслабващо вълнение, реални и запомнящи се герои и обилна храна за мисълта.

Къркъс Ривю

Господин Кунц успява там, където мнозина автори от жанра се провалят. Той непрекъснато променя ритъма и е написал достоверен трилър, изпълнен с детайлни описания на свръхмодерна техника.

Ню Йорк Таймс

Ужасяващ трилър. Сърцето ти бие като обезумяло, докато го четеш.

Космополитън

Сензация… Заслужава да бъде номер едно в класацията за най-продавани книги.

Ентъртейнмънт Уийкли

Превъзходен, изпълнен с напрежение роман, който със сигурност ще достави удоволствие на многобройните почитатели на автора.

Лайбръри Джърнъл

Най-хубавата книга, написана от Дийн Кунц. Изпълнен с изненади разказ, който не можеш да оставиш, докато не прочетеш докрай. Изключително увлекателен.

Локъс

4,7 Тъмните реки на сърцето
Dark Rivers of the Heart,

Издание:

Дийн Кунц. Тъмните реки на сърцето

ИК „Плеяда“, 2000

Дизайн на корицата: Димитър Стоянов — Димо, 2000

Редактор: Весела Прошкова

Коректор: Джени Тодорова

ISBN 954-409-195–5