Колекция „Криминални досиета“ представя на любителите на напрежението най-доброто от света на детективските романи, криминалните разследвания, съдебните и медицински трилъри.

 

Гранитният град, Абърдийн, посреща Коледа обгърнат в студ и тъмнина. Завръщайки се на работа след близо година отсъствие, детектив Логан Макрей поема разследването на зловеща серия от убийства на деца. Безжизненото тяло на четиригодишния Дейвид Рийд е открито в една канавка — удушен и осакатен. Но това е само началото! Масов убиец вилнее из Гранитния град. Труповете изпълват моргата почти толкова бързо, колкото снегът затрупва улиците на Абърдийн и Логан знае, че времето да разобличи извършителя почти изтича. Все повече деца изчезват, още деца ще умрат. А ако Логан не е достатъчно внимателен той ще свърши като тях.

„Невероятен дебют! Държи ви на ръба, докато разлиствате страница след страница.“

Publishers Weekly

„Забележителен нов автор на криминалната сцена, който те грабва от първата страница и не те пуска до края. Действието е безмилостно, а темпото — неумолимо, и на фона на всичко това Макбрайд вмъква черен хумор“.

Northern Echo

Книгата е ограничена за четене и сваляне по молба на издателство Benitorial