От автора на бестселъра „Оставих те да си отидеш“.

 

Зоуи Уокър няма къде да се скрие. Нейните преследвачи я виждат навсякъде. Във влака на път за работа тя е изложена на хиляди погледи и всеки случаен минувач може да се окаже престъпник. Дали това е параноя, или Зоуи наистина е в опасност?

 

Вторият роман на британската писателка Клеър Макинтош — „Виждам те“, е напрегнат трилър със задължителните за жанра изненадващи обрати, но и с една вълнуваща, човешка история. В съвременния свят на технологии, социални мрежи и камери с висока резолюция човек без проблеми може да бъде проследен навсякъде. И ако някой поиска да направи сайт за изнасилвачи и убийци и срещу заплащане да им дава информация за потенциални жертви — това днес е по-лесно от всякога.

 

Клеър Макинтош проби на британския литературен пазар със своя дебютен роман „Оставих те да си отидеш“, който спечели най-популярната награда за криминална литература на Острова през 2016 г. — Theakstons Old Peculier Crime Novel, побеждавайки също номинираната Джоан Роулинг. Писателката продължава да използва своя дългогодишен опит като полицай, за да създава плашещо реалистични и интригуващи криминални истории.

Съдържание

Виждам те 5,4

I See You,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Клеър Макинтош

Заглавие: Виждам те

Преводач: Коста Сивов

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Сиела Норма АД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: английска

Печатница: Алианс принт

Излязла от печат: април 2017

Отговорен редактор: Димитър Николов

Редактор: Русанка Одринска

Художник: Живко Петров

Коректор: Русанка Одринска

ISBN: 978-954-28-2303-2

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/7565

История

  1. — Добавяне

Библиоман