Джак Ричър обича да пътува. Без определена цел или посока. Не бърза за никъде. Разполага с цялото време на света. Затова странното име на малко градче в прерията е достатъчно да събуди любопитството му и да го накара да слезе от влака. Само за един ден, за един лесен отговор. Но на гарата попада на разтревожена жена. Мишел Чан, някога агент от ФБР, а сега частен детектив, чака партньора си, но той така и не се появява. Местните хора се оказват твърде необщителни, а въпросите стават все повече и повече.

Ричър няма нищо против да помогне в едно случайно започнало разследване. Какво толкова би могло да стане? Съвсем скоро обаче невинната разходка се превръща в зловещо пътуване в сърцето на мрака — от престъпните гета на Лос Анджелис, Сан Франциско и Чикаго до най-скритите нива на киберпространството. Джак Ричър се изправя пред невъобразим кошмар. Но той никога не се е плашил. И никой не може да го накара да спре — да търси отговори и да раздава правосъдие.

Джак Ричър вече е легенда…

Уошингтън Поуст

Съдържание

Накарай ме 4,7

Make me,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

За автора

Лий Чайлд е един от най-известните автори на трилъри в света. Статистически погледнато, на всеки двайсет секунди някъде по света се продава някой от неговите романи за Джак Ричър. Книгите му редовно достигат до първото място в класациите за най-популярни книги с твърди и меки корици от двете страни на океана и са преведени на повече от четирийсет езика. Носител е на множество награди, включително Diamond Dagger на Американската асоциация на авторите на криминална литература за цялостно творчество.

Правата на всичките му романи са откупени за екранизация, като „Един изстрел“ вече беше филмиран със заглавието „Джак Ричър“, а по екраните предстои да излезе филмовата версия на „Не се връщай“, отново с Том Круз в главната роля.

Лий Чайлд е роден в Ковънтри, Великобритания, а сега живее в Ню Йорк.


Информация

Издание:

Автор: Лий Чайлд

Заглавие: Накарай ме

Преводач: Богдан Русев

Година на превод: 2015

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Обсидиан

Град на издателя: София

Година на издаване: 2015

Тип: роман

Националност: английска

Печатница: „Абагар“ АД — Велико Търново

Излязла от печат: 22.10.2015

Редактор: Кристин Василева

Технически редактор: Людмил Томов

Художник: Shutterstock

Коректор: Симона Христова

ISBN: 978-954-769-393-7

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3568

История

  1. — Добавяне

Библиоман