Читателски коментари (за „Пленници на Барсовата клисура “ от Вахтанг Ананян)

  • 1. piligrim (8 октомври 2008 в 11:55), оценка: 6 от 6

    Още си спомням с умиление твърдата, сива корица! В книгата има всичко необходимо за едно завладяващо приключение: трудна, почти безнадеждна ситуация, в която изпъкват истинските черти на характера. Стремеж и способност за оцеляване. Приятелство, любов, егоизъм, подкрепа и осъзнаване… При всяко положение, успешно се нарежда до книгите на Дефо и Жул Верн!

    „Планниците“ притежава неповторима Атмосфера и реализъм! Има и много, което може да се научи от нея! Беше една от любимите ми книги като момче! А може би все още е…? Ще я прочета отново и ще разбера…!

  • 2. ZZ_Topka (1 ноември 2008 в 22:16)

    Споделям твоето мнение, четох и препрочитах същата книга със сива корица много пъти :))))

  • 3. Теди (19 март 2009 в 18:59)

    Днес дочетох тази книга! Наистина е много завладяваща и много интересна. Има моменти, в които сърцето ти спира и с нетърпение искаш да прочетеш колкото се може по напред за да разбереш какво ще се случи. И моята е тази със сивата корица :) Аз съм на 15 години и имам тази книга от детството на баща си. Много ми хареса!

  • 4. elektrichar (3 септември 2009 в 10:04)

    Наистина е много интересна.

  • 5. Тони - ..................... (25 януари 2010 в 17:18)

    Здравейте,

    Вече съм на 44- години и се сещам с умиление тази книга. Спомням си, че като тинейджър веднъж мой братовчед връстник ми я препоръча и ми я даде да я прочета. Ефекта който този разказ предизвика върху тогавашното буйно и щуро момче бе невероятен. Тогава за първи път бях поттикнат да напиша и аз някакъв разказ. Спомням си, че бях захванал, но за съжаление незнам къде отидоха тези мои ръкописи. Живота ми след това протече доста бурно, като в него има доста епизоди с които не се гордея и предпочитам да ги забравя. По- късно книгите на Кастанеда и други подобни афтори ми помогнаха да науча тази техника да забравям ненужното.

    Сега съм седнал да пиша нещо и се сетих за онзи мой първи опит преди трийсетина години. Опитвам се да намеря тази книга да я купя и да я подаря на десет годишният ми син да я прочете и той. Ако някой може да ме посъветва къде мога да намеря книгата, то ще му бъда благодарен .

    Всичко добро приятели, желая ви щастие- другото си идва само.

    Тони.

  • 6. пламен савов (10 септември 2019 в 21:46), оценка: 6 от 6

    Прекрасно четиво от моето детство — още по-прекрасна в моята зрелост!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.