Читателски коментари (за „Бойните ровове на Крарт “ от )

  • 1. Stanoske (15 юни 2008 в 22:11)

    Супер!Преди ги имах всичките от тази поредица,после ги загубих и много ме беше яд…ако може да пуснете и следващите четири ще съм много благодарен!!Тази серия е една от най-добрите в този жанр…а и картинките даже сте качили,браво!

    • 2. Jorko001 (18 юни 2008 в 13:35)

      Здравей,Stanoske,

      Ако си такъв ентусиаст, драсни един мейл — и ще имаш възможнжст да играеш он-лайн с още няколко ентусиасти :)))

    • 3. Jorko001 (30 юни 2008 в 10:07)

      Stanoske, сериозно напиши един мейл, или драсни два реда на този — [email protected] — засега сме 2-ма човека за отборна игра — надяваме се да привлечем още хора.

      Поздрави,

  • 4. Скрит (30 август 2008 в 22:43)

    Браво, това е по мое мнение най-добрата книга-игра от всичките (почти няма такава на българския пазар, дето да не съм я чел). Имах ги преди време всичките, направо ги знаех наизуст, ама един пожар…Както и да е, благодаря на качилия.

  • 5. Mapин (12 септември 2008 в 11:14)

    Брей, доживях да видя книга-игра сканирана и качена в Интернет.

    И то не коя да е, а може една от най-добрите излизали въобще в България.

    Едно време нямаше Уърлд ъф Уоркрафт, Хироус ъф Майт анд Меджик, Гилд Уарс или поне не всеки — а в това число и аз — имаше достъп до компютърни игри или въобще притежаваше компютър. Книгите-игри заемаха мястото на ПиСи игрите.

    Един приятел ми подари тази книга. Изиграх я един път… и не ми хареса.

    Сега, след като съм я преиграл над 150 пъти — а и останалите 4 поне по толкова (жалко че няма и шеста!),се учудвам на себе си.Но отначало не ми хареса именно защото нямаше нищо общо с останалите книги-игри на пазара. Беше по-сложна и не можеше да се изиграе лесно от пръв път. След като я изиграх няколко пъти обаче и свикнах с правилата, започна да ми допада; тогава осъзнах колко готина е всъщност и колко много по-добра е останалите, които излизат по сергиите. Винаги съм я играл сам, не с приятели, и затова най-много ми допадна варианта за едноличен отбор, на който съм пробвал всички възможности. Бойните ровове е ролеви супер фентъзи-екшън със силно застъпен куест елемент, ако използвам терминологията на компютърните игри. Бойната система също е добра, макар че пада яко смятане, особено при чудовищата с голяма издръжливост (Скраймир например); бях си събрал четири зарчета от не се сърди човече и падаше голямо хвърляне; освен това и яко помнене пода, защото трябва да си броиш рундовете при някои битки. Аз лично имах голям проблем, когато зарчетата бяха неблагоприятни, защото много пъти ми умираха трима герои, и накрая оставаше само един, а тъй като беше от по-нисък ранг и той умираше накрая. Голямо е изкушението да не се надлъгваш със себе си:Пи Си игрите са безпощадни в това отношение — бъркаш, умираш.

    Не знам дали може да се играе онлайн,представям си как я чета, кликам с мишката и хвърлям зарчета, забавно. Според мен е по-добре да се разпечата.

    • 6. Дамян (14 ноември 2008 в 23:17)

      Марине, остави един скайп за връзка — да обсъдим предимствата на КМ на живо!!

  • 7. KaloianNT (15 март 2009 в 20:23)

    УНИКАЛНО!!! И аз съм един от най-големите фенове на Кървав меч. Имам ги всичките 5 книги и за мен това е най-добрата поредица книги-игри. Толкова бях запален преди време, че по цели 20 часа без прекъсване играех на тях. Летните ваканции ми бяха любими, защото се събирахме с брат ми и братовчедите и играехме отборно до посиняване. Вече съм на 30 години, обаче си спомням с носталгия за добрите стари времена. Много приятно се изненадах като видях, че сте качири първата тук. Направо не можах да повярвам. И преди съм я търсил по българските сайтове. Бях я намерил на английски в оригинал, обаче не е същото. БЛАГОДАРЯ за труда. Ако някой иска да играем онлайн, което не знам как става, нека да ми пише на [email protected]

  • 8. thedem (4 април 2009 в 20:29)

    Охоохохооо имам 2,3,4 и 5 а 1 я бях взел на заем от приятел. щото я нямаше на пазара , а сега колекцията се запълва :) :) :) !

    • 9. Hristomir (12 април 2009 в 07:49)

      „Кървав меч“ е доста готина поредица…навремето много и се кефих и след време си намерих в нета и петте части, сканирани надлежно (само че в оригинал--на английски). По същия начин открих и шестте книги от „Пътя на тигъра“ (в БГ публикуваха само четири от тях, пропускайки може би най-интересната-- „Убиец“) — мисля, че ги бяха качили в сайта на the-underdogs…

  • 10. sivanova (27 октомври 2011 в 00:31)

    Хора, а знаете ли да има някъде качени книги-игри на английски? Дори да са от по-лесните, пак ще съм много доволна, тъкмо ще стават за човек без опит.

  • 11. Julia (7 декември 2012 в 11:43)

    Браво! Нека, който има останалите части от поредицата, ги качи. Така и не ги намерих всичките, имам само 2-ра и 3-та част.

  • 12. IcoKirov (27 ноември 2015 в 10:17)

    А може ли да ми обясните, как става предвижването… или изопуснах или не го пише. По един квадрат на ход ли е, или …

    Инъче изглежда добра книгата. Направих няколко битки като забравих да вадя бронята от щетите които ми нанасят и си викам, нещо много ме трепят тея…. :)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.