Читателски коментари (за „Романът на Лизи “ от Стивън Кинг)

  • 1. bnv (25 ноември 2008 в 08:42)

    По- ранните му произведения ми харесват повече.Последните издания са малко трудни за преглъщане.Не се четат леко като Кери или Мъртвата зона.Може пък причината да не е в романите , а във вече завишеното очакване.

  • 2. Vixen (12 януари 2009 в 17:53)

    Не съм съгласна, специално за Лизи. Самият Кинг смята тази си книга за една от най-хубавите си въобще и по-точно често я нарича именно Първата. Изключително очарователна за всеки, който е дългогодишен читател на краля, не толкова заради ужасите,а заради сърцето и добротата и магиите в него. С много идеи, метафорика, многопластие и вдъхновение. Моята любима книга на Кинг след ТО или заедно с него.

  • 3. vesstam (28 ноември 2009 в 15:35), оценка: 6 от 6

    За мен Лизи е една много дълбока книга, пътешествие в психиката. Определено ми хареса!

  • 4. julaika (21 декември 2010 в 22:22), оценка: 4 от 6

    Една от добрите му по-скорошни книги. Малко ми напомня на Роуз Мадър от гледна точка на това, че главното действащо лице е жена и има измислен (или паралелен) свят. Определено ми хареса и я изчетох на един дъх!

  • 5. Лара (26 юли 2011 в 13:16)

    Книгата беше страхотна! Погнусих от многото кръв, но определено сюжетът и персонажите ми допаднаха. Поредният невероятен роман на Кинг!

  • 6. Виктория Балездрова (5 декември 2012 в 14:50)

    Прекрасна книга, много дълбока и проникновена, нищо по-малко от това, което очаквах, напротив!

  • 7. The God of Tears (6 април 2013 в 22:49)

    Една от най-добрите му книги от периода след катастрофата. Много силна, на места трогателна, на други забавна, а в трети направо зловеща и пълна с чудесно изградени образи — Кинг е майстор, когато става дума за героите и техните съдби.

    И, освен това, не трябва да се забравя, че и „Романът на Лизи“, както и голяма част от останалите му творби, е част от титаничната вселена на епоса „Тъмната кула“.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.