Читателски коментари (за „Тайната вечеря “ от Хавиер Сиера)

  • 1. Роди (11 юли 2011 в 19:49), оценка: 5 от 6

    Книгата ми хареса повече от „Египетската тайна на Наполеон“ и „Синята дама“. В стил Дан Браун/Умберто Еко (Името на розата), Сиера ни разказва за „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи и скритите послания в стенописа. Много приятно четиво, препоръчвам я.

  • 2. Христо (22 ноември 2011 в 16:41)

    Започнах да чета книгата предубеден, а я завърших с възторг! Увлекателна, съдържателна, интересна и незатормозяваща, историята те въвлича в действието и провокира мисълта ти. Чете се на един дъх и определено те спечелва с лабиринта от загадки, за чиито решение ти предоставя изключителни факти, правдоподобни предположения и шокиращи открития. Първата книга, която чета от този автор, но със сигурност не последната!!!

  • 3. breezeе (5 април 2012 в 00:39), оценка: 5 от 6

    Безспорно повече от интересна книга. Едновременно много близка и много различна от „Шифърът на Леонардо“ и „Името на розата“.

    Единствената ми, ако мога така да се изразя, забележка е, че след като стигнеш до кулминацията на романа (в самия край) трябва известно време да се поровиш в Google, докато разбереш „голямата тайна“, която е закодирана в прочутия стенопис.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.