Читателски коментари (за „Черен понеделник “ от Ники Френч)

  • 1. радианарадева (23 юни 2022 в 18:17), оценка: 6 от 6

    Много добър сюжет

  • 2. kalanova (30 юли 2022 в 09:36), оценка: 5 от 6

    Запомяща се книга, истински трилър!

  • 3. ЕвДавид (20 ноември 2022 в 12:19)

    Напълно споделям мнението на коментиралите преди мен! Запомнящ се трилър, много добър сюжет! Втората книга също те грабва от самото начало! Докато четях постоянно свързвах Д-р Фрида Клайн с Ерика Фалк, главна героиня в поредица от Камила Лекберг ( два запомнящи се персонажа, две жени достойни за уважение)… ЧЕРЕН ПОНЕДЕЛНИК е страхотна, уникална книга която те грабва от самото начало и не те оставя до самия край! Няма как да спреш почнеш ли я веднъж! Продължавам с четенето!

  • 4. Евитаперони (8 януари 2024 в 00:21)

    На 6-та глава съм, нищо не се е случило като действие с изключение на изчезването в 1-ва глава. Започвам да се отегчавам от неособено добрия начин на писане, хаотичността, твърде многото герои, които постоянно се появяват, замръзналото действие… Личи си, че книгата е писана от 2-ма души, твърде голяма разлика в стиловете. Не бих я препоръчала в никакъв случай като добра литература, за убиване на време може и да е подходяща за някои хора, като писалите преди мен. Като цяло дразни с дървения изказ и шантавите герои. Прекалено много жени са набутани в книга с претенции за криминален жанр, но това все пак са британци-велоятно с „либерални“ възгледи, боящи се от „токсичната“ мъжественост… Не знам дали ще продължа с шеста глава. Единствено би ми било отчасти любопитно за живота на съвременните лондончани.

  • 5. stoeva9090 (5 февруари 2024 в 13:51), оценка: 6 от 6

    Психологията въобще не е моето нещо, но книгата много ми хареса! Да, не се случва нищо с гръм и трясък в началото, но книгата се чете много леко. Историята е интересна, главната героиня също. Ще дам шанс на цялата серия — в goodreads всяка следваща книга е с малко по-висок рейтинг от предходната :)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.