• 1. Blg (5 февруари 2022 в 17:07)

    Много благодаря за книгата, отдавна я издирвам, но е изчерпан тиража, и сега с удоволствие ще я прочета! Иначе съм прочела останалите от поредицата, но точно първата й липсваше, да прочета как е започнало всичко отначало за Торкел, Себастиан, Ваня и компания. Предполагам, че ще ми хареса, първите книги са винаги най-интересни!

  • 2. ЕвДавид (1 юни 2024 в 08:19)

    Скандинавските трилъри са книгите които винаги бих избрал пред всички останали. Удоволствието което изпитвам докато чета е безценно. Не мисля, че някога бих изневерил на този жанр. Благодарение на Камила Лекберг се влюбих в скандинавската, шведската литература. Ларш Кеплер затвърди позицията която вече си бях изградил, Юрт и Рузенфелд подпечатаха първото място. Несъмнено ми предстой, живот и здраве, да се запозная и с други автори от този район на света. Преди това обаче съм решен да стигна до края на поредицата.

    ЧОВЕКЪТ, КОЙТО НЕ БЕШЕ УБИЕЦ:

    Преди няколко дни завърших историята но едва сега ми се откри възможност да напиша коментар.

    С няколко думи: ФЕНОМЕНАЛНО, УБИЙСТВЕНО, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, трилър който се нареди сред любимите ми!

    Колкото по- напред вървях толкова повече напрежението се усилваше! Много силен финал на който не издържах и сълзите запонаха да се стичат. Такъв съм си, чувствителен, човек който съпреживява дадената история!

    Вече съм около средата на втората книга, предстоят два почивни дни на слънчево време, на разходки и на четене.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.