Читателски коментари (за „Ще те чакам “ от Джей Лин)

  • 1. Swetlana krystewa (8 февруари 2022 в 21:47), оценка: 6 от 6

    Интересна книга, много ми хареса. Главната героиня е много силна личност, родителите и обаче са жалки страхливци и много ме подразниха. Втората жертва- момичето дето я удари с шамар, през лицето е голяма егоистка и глупачка, защото, не е редно да си агресивен с някой, който се предполага, че искаш да ти помогне, ако считаме, че злостните есемеси, са зов за помощ- това носи само негативи.

    Нямам търпение, да разбера, какво ще се случи във втората книга, където се разказва за един от най- добрите приятели на Кам и сестра му, която също е преживяла насилие… И затова, започвам с втората книгата веднага.

  • 2. Polya Vacheva (21 февруари 2022 в 23:13), оценка: 6 от 6

    Най-добрата книга, която съм чела в последно време! Стойностна, истинска, за реални неща от живота ! Препоръчвам и двете части! Писателката определено има усет и страхотен стил на писане!

  • 3. Ellynyda (14 март 2022 в 21:24)

    Хареса ми . Много сила има в младата душа на Ейвъри. Малко ми напомни на творбите на Колийн Хувър, по усещането и емоциите ,които предизвиква . Препоръчвам.

  • 4. gals (19 март 2022 в 17:50), оценка: 5 от 6

    Книгата е много интересна. С дълбок смисъл! Препоръчам!

  • 5. Leontina (19 октомври 2022 в 21:57), оценка: 5 от 6

    Проблемът е, че не можеш да си поправиш оценката, ако си сбъркал. Е, аз сбърках. В никакъв случай не бих могла да дам 5, не е чак толкова лоша, но и не е нищо съществено. Всъщност посредствен юношески чиклит, нищо запомнящо се, обичайните терзания на лигла, която си е почти # доброзорно# предизвикала изнасилването( да, изнасилването е най -гадното престъпление срещу личността след убийството, но защо на момиченцата им се внушава, че могат да предизвикват до край и после другият( обичайно на близка възраст или почти същото ниво на задръжки) е виновен?!. В много моменти направо изсмукало от пръстите. Е, карай, понеже съм много любезна, да дам 4, въпреки ,че било реално 3 и 1/2

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.