Читателски коментари (за „Останалите “ от Том Перота)

  • 1. KrIl (20 април 2022 в 12:41), оценка: 6 от 6

    Един от редките случаи, в които екранизацията превъзхожда романа (лично мнение, разбира се). Сериалът е в моите топ 3 — харизматични актьори, великолепен саундтрак.

  • 2. sonique (24 април 2022 в 18:14), оценка: 2 от 6

    Още я чета... от цяла вечност. Много съжалявам, че я започнах… вече трети ден няма никаква фантастика, никаква завръзка, нищо не се случва… само депресия и нищо… почти съм убедена, че нито ще се разбере какво е точно изчезването, какво е станало с хората, нито ще има въобще някаква развръзка, само плоски описания на разбитите животи.

  • 3. sonique (25 април 2022 в 09:33), оценка: 2 от 6

    Приключих книгата . Изключителна загуба на време! Абсолютно измислени и плоски характери. Още когато единия обратен сектант уби другия, беше ясно какво ще стане с женските сектанти…. Абсолютно гавра е определянето й като научна фантастика. Опитът да се вкара някаква поне история след изчезването е толкова недодялан и абсурден за случване,че е обидно за читателя.

    • 4. KrIl (25 април 2022 в 10:57), оценка: 6 от 6

      Може би съм Ви подвела с оценката си (пристрастна съм), съжалявам. Том Перота е сценарист и изпълнителен продуцент на сериала, чийто първи сезон е базиран на романа (получил ласкава рецензия от Стивън Кинг, между другото), а втори и трети са с оригинален сценарий.

      Но колкото и да не Ви харесва дадено произведение, въздържайте се от спойлери — може някой да чете в момента и да му развалите удоволствието.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.