Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Година
(Пълни авторски права)
Форма
Статия
Жанр
  • Няма
Характеристика
  • Няма
Оценка
няма

Информация

Корекция и форматиране
zelenkroki (2018)

Издание:

Автор: Костадин Семерджиев

Заглавие: Баща и син в мисли и дела

Издание: първо

Издател: ТИХ-ИВЕЛ

Град на издателя: София

Година на издаване: 2017

Тип: сборник

Националност: българска

Печатница: ТИХ-ИВЕЛ

ISBN: 978-954-9310-23-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/4977

История

  1. — Добавяне

Занимавам се пряко с политика от края на 80-те години на XX век. Стана възможно за хората, които не бяхме комунисти. Станах привърженик и активен участник в СДС. Събитията ме изстреляха на върха на политиката. Бях член на първата делегация български депутати в Съвета на Европа. Лека-полека станах професионален политик. Беше страшно интересно и вихърно време. Нещата в България обаче не се развиха в добра посока — надделяха порядките от времето на комунистическата диктатура. Все още вярвам, че в България има достатъчно хора с морал, култура и познания, които могат да променят нещата и за това продължавам да следя събитията и колкото мога да участвам в тях.

Аз съм строителен инженер — занимавал съм се с различни проекти. Бях и Президент на Авиокомпания „Балкан“ през 1992–93 г. — най-успешният период на компанията в историята й. Заслугата не е лично моя. Но като неин президент вероятно съм направил нещо добро, за да има тези успехи.

С този блог искам да участвам в дискусията по проблемите на съвремието, да намеря съмишленици и споделя нещата, които съм научил. А също и да науча нови неща.

Смятам, че човек се учи докато е жив — стига да иска.

https://www.blogger.com/profile/07155112259950577826

Март 2009 г., Руслан Семерджиев, София, Bulgaria

Край