Читателски коментари (за „Обсидиан “ от Дженифър Л. Арментраут)

  • 1. Esin Gunay (12 февруари 2020 в 16:22)

    Четох книгите наскоро и съм впечатлена. Наистина са интересни, героите са чудесни. Само ме дразнеше това, че са редактирани от различни хора и има разминаване при произнасянето на някои думи. Но иначе е много увлекателна. Аз съм на 15 и е наистина подходяща за моята възрастова група. Препоръчвам!

  • 2. Li-vi (15 февруари 2020 в 14:37)

    След поредицата „Здрач“, не мислех, че ще има книга в подобен жанр, която би ме грабнала, но ето че съм грешала. Започнах книгата скептично и също така скептично е прочетох на един дъх докато очаквах да усетя прилика и да се разочаровам. Останах много очарована и заинтригувана. Радвам се, че има и втора книга и благодаря на сайта, че са е качили, защото само една не стига :) . Стила е добър, чете се лесно, има динамика и е много увлекателна.

  • 3. Demelza (17 март 2020 в 20:13)

    Много се радвам че ги качихте онлайн, но 3-та книга от передицата "Опал" я няма, а така не може да се започне да се чете поредицата. Ще се качи ли третата книга, за да се знае дали въобще да се започва прочит?

    Жанра и сюжета на книгата ми харесват - типично в мой стил, искам да я прочета, така че дано скоро се качи и третата книга.

  • 4. Лудетини (23 януари 2021 в 12:41), оценка: 6 от 6

    Хареса ми тийнейджърска е интересна е.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.