Читателски коментари (за „Тайната на забранената книга “ от Карън Мари Монинг)

  • 1. Swetlana krystewa (26 декември 2019 в 12:35), оценка: 6 от 6

    Общо взето, фантастика, интересно фентъзи, за любителите на жанра. На мен, ми хареса, определено е нещо различно, от нещата, които съм чела, до сега. Нямам търпение, да разбера, как ще продължи. Дано, скоро има втората книга от поредицата, предполагам, че е поредица. Поздравления за превода на екипа, на читанка. Много, много ми хареса, държа ме в напрежение до отворения му край.

  • 2. liana negrevska (2 януари 2020 в 11:42), оценка: 5 от 6

    Завладяващо интересна. Чакам следващата част. Благодарности.

  • 3. speedwell (13 септември 2021 в 22:02)

    Не мисля че това е ’роман за съзряването’ или поне не както аз го разбирам.

    Това е фентъзи между другото от доста добър клас и е дамско фентъзи- прекалено силни и секси мъже е сътворила авторката пък и този женски субективизъм :)).

    Държи те в напрежение до финала на самия финал-разбирай последната глава на последната книга. И точно затова, като стигнеш края ти се ще да започнеш отначало.

    На любителите на Сара Дж.Маас, че и на Уорд, ще се хареса определено. По мое мнение бие Маас в пъти. Моите почитания към авторката, страхотна.

  • 4. Sesoma (4 март 2023 в 07:28)

    Изключителна загуба на време. Стигнах с 300 зора до третата книга, но така и не я дочетох.

    Авторката прекалява с безсмислени обяснения, прескача от едно събитие към друго без да е приключила с предходното и реално нищо не ти става ясно.

    А за главната героиня да не говорим. Нещо средно между тъпа кифла и „жена вапм“ (поне афторката си мисли, че го докарва), супер дразнеща с малоумните си постъпки и всичко мъжко се опитва да я из**ка.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.