Читателски коментари (за „Аварията “ от Тихомир Димитров)

  • 1. Marry (16 ноември 2016 в 12:12)

    Много ме заинтригува романа! Автора заслужава похвала! Добър постапокалипсис, не по-лош от руските и американските такива!

  • 2. Old and Wise (17 ноември 2016 в 06:57)

    Отлична работа! Чете се на един дъх. Пожелавам продължението да е също толкова силно!

  • 3. Devoted of Slaanesh (17 ноември 2016 в 14:34), оценка: 3 от 6

    Сюжетът е до болка познат, героите нелогични и банални, постъпките им нелогични и дори противоречиви, клишетата изобилстват. Американския сетинг на действието в български условия просто не се получава. Не е пример за добре изработено произведение.

    Очевидно има продължение, но не съм заитригуван да го потърся.

  • 4. kalanova (17 ноември 2016 в 14:47), оценка: 2 от 6

    Абсолютно съм съгласна с горното мнение! Не ми хареса книгата, не е и отбелязана, че е фентъзи. Никога не бих я препоръчала, съжалявам че си изгубих времето мъчейки се да я чета.

  • 5. Алекс (17 ноември 2016 в 16:52)

    Сртахотно четиво. Мисля може да се наблегне повече на физиката в момента на аварията, но това е лично мнение, че съм малко чалнат за логика и реализъм. Фабулата си следва клиширана апокалиптична история, но пък то няма нищо ново под слънцето. Хареса ми обаче че автора не вади насила героите от заплетени ситуации, когато нямаш път за измъкване си умираш като пич и това е. :)

  • 6. thefly (24 ноември 2016 в 09:09)

    Току-що я завърших. Първо — браво на автора за овещественото усилие. Приятна фраза. На ниво абзац/епизод се чете приятно и увлекателно, но имам усещането, че Тихомир е писал само епизодите, които са му били интересни, оттам — и фрагментарност в сюжета, в характеристиката на героите. В книгата има заложени много нишки, внушения, тълкувания, но изискват доизвеждане, уплътняване, така че да зазвучат реално и истински.

  • 7. Миг (11 декември 2016 в 13:27)

    Страхотна книжка, определено ме заинтересува и я прочетох на един дъх! Браво на автора, справил се е чудесно. И което най-много ми направи добро впечатление, че маниерите и разсъжденията са чисто български… Миришеше на реалност! Няма никакви американски глупости, като Капитан Америка и други такива простотии за супер герои! Автора има талант, така че да продължи да пише, отдава му се :)

  • 8. phonelady78 (5 юни 2017 в 07:34), оценка: 5 от 6

    Браво Тихомир.Продължавай да пишеш.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.