Читателски коментари (за „Царска заръка “ от Николай Теллалов)

  • 1. Kazanova (5 януари 2015 в 18:38)

    Радвам се, че я добавихте! Книжката е страхотна! Авторът няма равен в този жанр! Много бих искал да излезе и 5-та книга от Змейската поредица. Българското си е българско, хубаво едно такова, свое, и най-важното- близко и истинско!

  • 2. latinkadimitrova (20 февруари 2015 в 17:16), оценка: 6 от 6

    История като от приказките и в същото време в нея има толкова реални събития . Много ме впечатли началото защото много добре си спомням 6 януари и бурятa .

  • 3. Osiana (25 май 2017 в 00:08), оценка: 3 от 6

    Като се смесят политика, история, фентъзи, криминале, фолкор и още не знам си какво и става каша и половина. Губи се идеята, сюжета на цялата история. Езика на атора също дразни. С интерес започнах първата книга, но за жалост тази няма да я дочета, нито пък останалите от поредицата.

  • 4. dobro (11 февруари 2020 в 13:08), оценка: 6 от 6

    Именно езикЪТ на автора е нещо уникално за българската литература. Няма друг, който така умело да забърква мистика и реалност, приказка, трилър, фантастика, Любов и Съдба през Вселенски измерения и времеви потоци. От Българин за Българи! Това е нашата древна и добре запазена представа за Съществуването без ’мерикън клишета и гуру мантри. Дано Теллалов има подкрепата да пише още много.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.