Читателски коментари (за „Огледален танц “ от Лоис Макмастър Бюджолд)

  • 1. Mara Jade (27 август 2007 в 21:37)

    Книгата е страхотна! Много е интересна, държи до края, чете се за един ден! Заслужава си да се прочете, както и цялата поредица за Майлс!

    • 2. v (26 септември 2007 в 23:00)

      За ЕДИН ДЕН?!? Та това нещо се чете за три часа… първия път. :-)

  • 3. Искра (16 октомври 2007 в 16:41)

    Книгата е дори по-хубава,отколкото очаквах,ако това изобщо е възможно.От сърце благодаря за възможността да я прочета.Търсих я много време и вече се бях отчаяла.Вярвам,че и другите почитатели на Майлс и свитата му от странни образи,ще останат доволни.Това,което ме пленява всеки път,когато чета нещо от тази поредица,е прекрасният в несъвършенството си главен герой,който не е поредният лъскав и захаросан супермен с руса коса и мъжествено изсечени черти.Усетът на авторката за дълбочината на чувствата и за черен хумор е много точен.Надявам се,че ще има още книги за Майлс Воркосиган.В личната ми класация на 1-во място е „Цивилна кампания“;на второ-„Комар“ и „Сетаганда“,а „Огледален танц“ слагам на трето.

    • 4. гошо (1 ноември 2007 в 19:57)

      Молq Искра да ми се обади да ми разкаже повече за тези книги!Аз съм малко глупав и не ги разбирам!

      • 5. Искра (8 февруари 2008 в 18:08)

        Здравей,Гошо!Чак сега прочетох коментара ти(ама много съм бърза,а?).Ами съветвам те да почнеш книгите поред,като си сложиш розови очила за понякога невъобразимия превод и грубите грешки в изказа(вина и на преводача,и на редактора).Сюжетът е много интересен и вълнуващ,обаче се иска търпение и интерес към такава литература.Убедена съм ,че половината от читателите са харесали много книгите от поредицата,а другата половина се питат чий болен мозък ги е измъдрил и що за странни птици ги четат.В своя защита ще кажа,че съм израстнала с Междузвездни войни и братя Стругацки.За сведущите това обяснява всичко.

  • 6. ss-n-30 "Sunburn" (21 януари 2009 в 13:53)

    Не случайно Авторката е получила награда за тази книга. Изброените от Искра книги също са хубави!

    Но това е Фантастичен Трилър!!! И в двете значения!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.