Читателски коментари (за „Мъжът от сънищата “ от Линда Хауърд)

  • 1. ganiva (5 февруари 2014 в 23:24), оценка: 6 от 6

    Поредният страхотен роман на Линда. Крайно време беше да се появи в сайта. Силни характери, много страст и много добра криминална интрига. Препоръчвам я на всички.

  • 2. dg73 (9 февруари 2014 в 14:27), оценка: 5 от 6

    Като сюжет доста ми напомня този от филма „Дарбата“. Според мен не е най-доброто творение на Линда Хауърд, но е интригуваща история и е по-добрият избор за свободното време от други толкова посредствени любовни романчета, на които често вече започнах да се натъквам. Много бих искала, коментарите на всеки, който е прочел даден роман, да съдържат повече инфо от израза „много ми хареса“ /ох, ах, велика, прекрасна/, т.к. не ми става ясно защо конкретно … „някои го предпочитат горещо“ :) Само така те могат да са истински ориентир за другите. Благодаря!

  • 3. ani65 (17 ноември 2014 в 21:39), оценка: 6 от 6

    Давам 6 на романа, защото много се смях в дадени моменти. Лесно може човек да те разплаче, но да те разсмее е дяволски трудно. Края е много интересен, аз лично, не знам, мъж да изживява частица дори, от неудобствата на бременността. Идеята много ми допада, бих искала да видя такъв феномен. Приятно четене!

  • 4. galia (29 юли 2015 в 21:00)

    Много ми хареса книгата, трудно ми беше да я оставя, щом веднъж я зачетох! Напрежението беше във вихара си до самия край, емоцията също, страхотно криминале с нотки на паранормално! Невероятна Линда Хауърд! Приятно четене! Оценка: 6 от 6

  • 5. Светла (6 септември 2015 в 18:22)

    Като цяло книгата е интересна, но краят е ужасно тъп. Все едно го е писал някой друг

  • 6. d_hristova (6 ноември 2015 в 10:58)

    Много тежка книга е за мен — тези изнасилвания, убийства, отрязани пръсти и кървища ми дойдоха в повече. Не се проследи историята на убиеца, защо е такъв, нещо в миналото му ли го е накарало да убива. Излиза, че която жена се оплаче от магазина и той я убива, много повърхностно. Иначе е интересна книгата, постоянно се случва нещо, но и на мен не ми хареса много края, това с изживяването на бременността беше тъпо.

  • 7. ddanielaa (7 ноември 2015 в 02:24), оценка: 4 от 6

    Моето мнение напълно се препокрива с това на d_hristova. И на мен ми идваше в повече на моменти, много жестокичко беше това с 5 годишното момченце, направо ми идеше да я оставя, но не харесвам да не дочитам дадена книга. Иииии на моменти имах чувството, че чета наръчник „Как да станем професионални убийци“ ….. :/ А финала ми се стори леееко абсурден.

  • 8. amor (15 юни 2016 в 21:09)

    Не съм съгласна с коментарите по-горе. Книгата става за четене, но няма разлика от кримките, които гледаме по телевизията.

    За мен единственото различно и забавно беше края, бремеността, раждането, въпреки че уж героинята не го усеща.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.