Читателски коментари (за „Любов с непознат “ от Бевърли Бартън)

  • 1. ganiva (8 май 2013 в 00:24), оценка: 6 от 6

    Много хубав роман, който препоръчвам. Изобщо препоръчвам всичко от тази писателка, за мен тя е една от ней-добрите в жанра, макар за съжаление у нас да са издали само пет големи романа и един арлекин. ИК „Компас“ почнаха да я издават, но май вече отдавна умряха за бизнеса.

    И нека админите или модераторите да преместят „Белези по сърцето“ при тази книга, защото всъщност са от една поредица — „Грифин Пауъл“. „Белези по сърцето“ е първата от поредицата, където Куин Кортез е второстепенен герой, тук вече е в главната роля, тъй да се каже.

    Екипа на сайта, ако имате нужда от помощ, пишете ми, мога да ви помогна да ви оправя поредиците, че имате доста грешки. Не, че е фатално, но все пак би било хубаво всичко да е точно и да не се объркват потребителите.

    Още веднъж — препоръчвам и двете книги на Бевърли Бартън качени тук.

  • 2. svr (1 март 2015 в 16:29), оценка: 6 от 6

    Прекрасна книга с много напрежение и страсти, а развръзката посочи герой, който въобще не подозирах. Добре представен криминален сюжет, хареса ми.

  • 3. kraska11 (28 март 2015 в 16:04), оценка: 5 от 6

    Много хубав роман.

  • 4. Далида (28 ноември 2015 в 04:01)

    Романа е прекрасен. Неизвестно защо е в раздел любовни романи. Когато една история напомня за себе си, оствя трайни следи, то е повече от сигурно, че си е струвало отделеното време за четене. Прочете го няма да съжалявате.

  • 5. kiara_gs (12 февруари 2020 в 09:27)

    Книгата ми хареса като изключим бързото влюбване между двата главни героя, което никак не ми се връзва.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.