Читателски коментари (за „Един ден, един живот “ от Никълъс Спаркс)

  • 1. klovis83 (10 май 2013 в 18:43), оценка: 6 от 6

    Великолепна книга! Чете се на един дъх! Книга за малките неща в живота и как в забързаното ежедневие забравяме стойностните неща и всъщност най-важните в този свят!

  • 2. ,Петя (8 декември 2013 в 19:35)

    Първо прочетох С дъх на канела и бях възхитена ,после Незабравима разходка и възторга ми беше в пълна сила ,но след тях прочетох Един ден ,един живот и тя просто бледнее пред тях ………

  • 3. darcko (11 април 2014 в 10:02), оценка: 6 от 6

    Много силна книга- за мен. Не е грабваща и разтърсваща изведнъж. Просто малко по малко се потапяш в нея и изживяваш всички случи, сякаш са част от твоя живот. Бавно , но сигурно засажда чувството за спокойствие и надежда. Сигурна съм , че всички , които в забързания ритъм са загубили чара и спонтаннотстта и са забравили за любовта …….ще заживеят с мисълта , че никога, никога не е късно да обичаш отново.

  • 4. hartnett (22 май 2014 в 02:00)

    Не беше лоша, не е нищо особено, но ме увлече и я изчетох за няма 4 часа

  • 5. Дияна В. (18 септември 2019 в 21:10)

    Прочитането на тази книга ще ми държи влага дълго време. Изключително дълбоки чувства, не за малките неща, напротив за големите, и на пръв поглед, обикновени неща от живота, за период от живота на един човек, който някой млад философ би казал, че е към залеза си. Дали да не опитам да убедя съпруга си да я прочете ?!?! Рядко давам оценка 6, тук я дадох без да се замислям. Силно ме развълнува, докосна ме много дълбоко. Хареса ми, очевидно съм имала нужда точно от това и точно в този момент.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.