Читателски коментари (за „Докато сестра ми спи “ от Барбара Делински)

  • 1. ganiva (5 април 2013 в 03:13), оценка: 5 от 6

    Много хубава книга, но доста натоварваща психически и емоционално, затова не бих я прочела втори път. Освен това, изобщо не съм съгласна с етикета „любовен роман“. Това е по-скоро семейна драма, която разказва за една седмица от живота на едно семейство, което се опитва да приеме нелепия инцидент, който им отнема най-голямото дете, избистряне на взаимоотношенията им, откриване на една дълго пазена тайна, страхът и шокът от загубата им, примирението им с неизбежното.

    Наистина много добре написана книга, но в никакъв случай любовна. Не е книга за отмора и приятно прекарване на времето. Мен поне доста ме изцеди емоционално, но май Барбара Делински все такива ги пише.

    Сещам се за друга нейна книга — хубава, но пак така тежка — която не видях да я има тук — „Сълзите на гранита“. Ще е хубаво, ако се намери добра душа да я качи.

  • 2. ili6107 (11 април 2013 в 19:03), оценка: 6 от 6

    Действително много хубава, но и доста натоварваша емоционално. И аз съм на мнение, че не бива да се квалифицира като любовен роман, независимо, че става дума за една много голяма любов, но между членовете на семейството. Много, много ми хареса. Но става ли дума за Барбара Делински, няма съмнение, че книката ще е хубава.

  • 3. Елена (20 март 2014 в 08:47)

    Хубава книга

  • 4. Марина_Г (14 септември 2015 в 14:25), оценка: 6 от 6

    Определено не е любовен роман, но е изключително въздействащ. Много плаках, докато четох.

  • 5. jareta (29 март 2022 в 15:52), оценка: 5 от 6

    Разтърсваща. Съгласна съм с предишните коментари , съвсем не е любовен роман . И аз си поплаках на няколко пъти. Заслужава си да се прочете !!!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.