Читателски коментари (за „Шотландска стихия “ от Карън Хоукинс)

  • 1. artik (9 октомври 2012 в 08:29), оценка: 6 от 6

    невероятна поредица. пного се смях докото четях книгите. страхотни са.

  • 2. s0n4e7yyy (30 октомври 2012 в 18:52), оценка: 6 от 6

    Най-много се смях на тази книга. Страхотна поредица, много ми харесаха всички книги.

  • 3. galiaig (6 февруари 2013 в 15:33), оценка: 6 от 6

    Невероятна книга! Прочетох я на един дъх с огромно удоволствие!

    Препоръчвам я горещо на всички, които си падат по духовити и интелигентни герои с богата душевност и чувствителни сърца, въвлечени в изключително романтична и завладяваща любовна история по средата на една снежна буря ;-)

  • 4. ala-bala (6 май 2013 в 12:27), оценка: 4 от 6

    На мен ми беше скучна в първата си половина. Първата и третата книга от поредицата ми харесаха много повече. Четвъртата все още не съм прочела.

    • 5. galiaig (13 май 2013 в 10:48), оценка: 6 от 6

      Мен „Как да отвлечеш шотландски лорд“ ме грабна и запали да прочета поредицата. „Шотландска стихия“ ми хареса дори повече от първата (както съм и написала по-нагоре ;-).

      А от третата — „Да изгубиш сърцето си“ интересът ми започна да спада.

      Прочетох и четвъртата (просто защото бях започнала поредицата), но за съжаление се оказа пълна скука, така че ala-bala изобщо не си губи времето с нея ;-)

  • 6. malkata_Radi (5 април 2015 в 08:31), оценка: 3 от 6

    Скука! Имаше места, които пропусках, просто нямах нерви да ги чета и само от инат реших да дочета книгата,но ми костваше доста усилия…. Загуба на време е тази книга…………

  • 7. miskapriz (6 декември 2015 в 00:46), оценка: 4 от 6

    Не бих я нарекла скука но честно казано сюжета не ми допадна някак си ми беше страно връзка между толкова стари приятели изведнъж да се превърне в силна страст ! А къде са им били очите през другото толкова дълго време? Както и да е като цяло книга та е лека и се бързо се чете .

  • 8. Ани (13 февруари 2016 в 20:43)

    Пълна скука. Направо дразнеща. Само безкрайни, безсмислени диалози и никакво развитие. И как така всички други жени, освен главната героиня са или к*рви, или пълни малоумнички, а пък всички мъже, освен главния герой са дебили и страхливци. Сигурно съм мазохист щом се насилих да прочета до край тая помия.

  • 9. miss_m (26 юли 2021 в 14:20)

    Не мога да повярвам, че първата книга и тази от поредицата са написани от един и същи автор. Колкото ми беше интересна и забавна пърта книга, толкова ми беше скучна и досадна тази. Едвам я дочетох. Дълги и скучни диалози, почти никакво действие, виждам че за някои читатели книгата е била интересна, но лично на мен не ми хареса. Надявам се останалите от поредицата да са по-добри.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.