Читателски коментари (за „Арабски нощи “ от Лора Паркър)

  • 1. chokolatika (15 октомври 2012 в 22:12), оценка: 4 от 6

    В романа се разказва за любовната история между Вирджиния и Девлин(Хин Див). Когато тя се запознава с него за първи път, той е под прикритие и и се представя под името Хин Див. След като прекарва нощ с него под натиска му, тя се прибира у дома си раздвоена от чувствата си към него. След време тя получава вест за смъртта му и се омъжва за негов роднина на смъртно легло — виконт Абът. Една седмица след сватбата тя става вдовица, но разбира и , че е бременна от своя убит любим. След време двамата се срещат отново — тя с дете на ръце, а той с изгубена памет и липсваща ръка. Озлобен към света и затворен в себе си, но имащ на своя страна своята любима, която иска да се върне предишният Див Хинт. Пожелавам ви приятно четене.

  • 2. kalanova (27 януари 2014 в 19:57)

    Много ми харесва книгата. Държа ме под напрежение през цялото време! Препоръчвам я!

  • 3. Мира (7 януари 2017 в 06:46)

    Много отегчителна книга.Няма никакво действие и израстване на героите.През цялото време се говори,за това колко добър агенте бил главния герой,но няма нито дума за патилата му ,а само за това как се вайка и напива.А главната само едно и също повтаря ,а и как ли обикна тоз главния като е била дрогирана не знам.И финалът е мн слаб .

  • 4. Swetlana krystewa (9 април 2019 в 00:14), оценка: 6 от 6

    Няма да повторя, бива книгата, но не е нищо особено. Не успя да ме впечатли, аз искам повече действие и смисъл в историята, а тук малко я изгубих.????

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.