Читателски коментари (за „Ах, тази Дейзи! “ от Шерил Удс)

  • 1. ganiva (24 август 2012 в 03:08), оценка: 6 от 6

    Чудесна книга, която на моменти дълбоко ме развълнува. Чудесни герои и увлекателно разказана история. Който обича жанра, да не я пропуска.

  • 2. d_hristova (1 юли 2015 в 14:58)

    Интересна е книгата, но ми се искаше да прочета по разтегнат финал. Исках все пак Дейзи да може да забременее или поне да осиновят някое бебе, което да отглеждат заедно с Томи. Но и този финал става.

  • 3. Дияна В. (13 октомври 2019 в 12:52), оценка: 4 от 6

    Книжката е добра, но нямам търпение да прочета и другите части. Първата от трилогията — „Ах, тази Дейзи“, е написана през 2001 г., а останалите две през 2002 г. — „Ask Anyone“ за Боби, и „Along Came Trouble“ за Тъкър. За жалост разчитам на преводачите, но оставам с надежда ! Предварително благодаря !

  • 4. Eli Marinova (3 февруари 2024 в 20:25), оценка: 5 от 6

    Прекрасен роман. Описва способни на човещина, добри и нормални хора. Ако имаше повече такива романи, филми и тв сериали, убедена съм, че щеше да има и повече нормалност в човешките отношения.

    Стилът е много приятен. Както си тече спокойно разказът, така някакво неочаквано изречение или коментар на персонаж, внезапно те разсмива.

    Романът зарежда с оптимизъм…донякъде. Сянката на злото ни напомня, че не всичко е розово на този свят, а животът е шарен.

    Романът заслужава да бъде прочетен.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.