Включено в книгата
Година
(Пълни авторски права)
Форма
Документалистика
Жанр
Характеристика
Оценка
5,4 (× 13 гласа)
Сканиране и разпознаване
drkiko
Корекция
zara new (2011 г.)
Допълнителна корекция и форматиране
trooper (2011 г.)

Издание:

Никола Николов. Тайните протоколи

София, 2003 г.

ISBN: 954783009Х


Протокол номер 8

Специални училища и свръхвъзпитателен тренинг. Икономисти и милионери. На кого да се доверят отговорни постове в управлението.

Ние трябва да се въоръжим с всички оръжия, които нашите противници могат да използват срещу нас. Нашето Управление трябва да бъде подкрепяно от всички държави, претендиращи за ръководна роля в света, чрез които ние ще действаме. Управлението ни трябва да се обгради само с лица, подготвени чрез свръхвъзпитателен тренинг в нашите специални училища — публицисти, практикуващи юристи, администратори, финансисти, дипломати. Тази лица ще бъдат посветени във всички тайни на социалната структура. Те ще знаят всякакви езици, които се използват при политическите контакти.

Тези макар и помощни на властта таланти, за които говоря, няма да бъдат взети от народите на гоя, които са свикнали да вършат административна работа, без да си дават труда да помислят какви са крайните цели и намерения на подписаните от тях документи. Гоите никога не обмислят за какво е необходимо това, което правят. Администраторите на гоя подписват документи, без да ги четат, а понякога тези документи служат за користни цели и амбиции.

Поради факта, че измежду всички основни науки икономическите науки се отдават на евреите и са разработени от евреи, ние ще имаме потенциал от икономисти–специалисти по цял свят, с които ще обкръжим нашето Управление. Около нас, разбира се, ще има и цяло съзвездие от банкери, индустриалци, капиталисти и, най-важното, милионери, защото по същество всичко ще бъде определено и установено в зависимост от това какви са материалните им възможности и лични амбиции.