Читателски коментари (за „Лабиринтът “ от Катрин Каултър)

  • 1. ganiva (1 юни 2012 в 15:19), оценка: 5 от 6

    Много хубава книга, прочетох я с голям интерес. Дано се намери добра душа да качи и първата книга от поредицата, ще съм й много благодарна.

  • 2. mal1 (15 октомври 2012 в 11:44)

    Много приятна книга за четене, малко наивна,но занимателно написана.

    Благодаря на създателите на сайта и преводача[email protected]

  • 3. Марина_Г (21 октомври 2016 в 11:03), оценка: 6 от 6

    Хареса ми стилът на авторката, макар че някои моменти ми бяха странни — например Шерлок и Савидж така и не направиха нещо да издирят бащата на убиеца, а повториха няколко пъти, че е важно да го намерят. Освен това построяването на последния лабиринт сигурно е било адски трудно, при положение че цялата полиция ги издирва — купуване на материали, наемане на камион, пътуване из града… Не е невъзможно, но все пак.

  • 4. Ellynyda (3 май 2020 в 11:12)

    Страхотно ! Не посмях да спра ,докато не стигна до края. Много ви хареса,любовта се разви на втора линия ,между търсенията ,пътуванията и многото бой. Направо ме очарова.

  • 5. gals (27 април 2022 в 21:43), оценка: 5 от 6

    Книгата е много хубава, но останаха адски много неизвестни. Връзката на майката и съпруга на дъщерята. Баща и защо не отнася така с майката и наистина ли се е пробвал да я убие , майка и колко е луда? Щеше да е хубаво да надникнем каква е реакцията от пианото. Има много загатна ти възможности за развитие на историята, но недоразвити!

    Иначе е супер теилър!

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.