Читателски коментари (за „Самотникът “ от Лас Смол)

  • 1. milena4016 (7 септември 2011 в 15:15), оценка: 3 от 6

    Загубено време

  • 2. Жоро (30 май 2016 в 01:03)

    99 процента от тези романи са или будкави и порнография. В тях се разказва се жени които биват отвлечен от някой мъж — често бивш любовник — който насила ги принуждава да правят секс и те правят все повече секс с него въпреки че отначало се съпротивляват и накрая се оженват за него и имат деца. ИЛи пък За някоя героиня която започва да се грижи за някой мъж или пък става домакиня и той постепенно я подчинява на волята си.

    Досега не съм видял един роман в който да има бизнес — дама, в който жената да е в „господарска“ позиция спрямо мъжа. Същото се отнася и за средновековието — като изключи няколко фентъзита книгата на Виктор Юго „Човекът който се смее“, където имаме връзката Херцогиня Джозефин — Гуийнплейн — всички останали връзик са мъже господари — жени подчинени.

    Клише до клише.

  • 3. Vili (10 юни 2016 в 08:30)

    Клейтън Мастърсън предпочита да бъде сам в планинската пустош .Но когато горските пожари се развилняват в околността,той се включва в битката с огнения ад.Ще успее ли този див на пръв поглед мъж,да запали огъня на любовта в сърцето на непристъпнатата Шели Адамс…

  • 4. Siciliana (10 юни 2016 в 13:15)

    Ай, сиктир, машалах бабоУ, аферим. Каква дълбочина, какъв ескиз, какво чудо..Искам да Омръ, плийз

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.