Читателски коментари (за „Фантазия “ от Сандра Браун)

  • 1. rashelle (30 август 2011 в 22:45), оценка: 4 от 6

    Еми точно тази не е сред любимите ми книги на Сандра,а аз съм изчела почти всичките й.Мога да кажа,че продължението на Фантазия-Връщане към живота е в пъти по-добра. Някак си ми се вижда лигава главаната героиня,не можах да я усетя

    Поздрави

  • 2. milinko_87 (2 ноември 2013 в 15:10)

    А да запитам в първата Фантазия за сестрата ли се разказва, че аз май съм почнала от зад на пред, първо четох Връщане към живота

    • 3. ganiva (4 ноември 2013 в 00:18)

      milinko_87, определено си започнала отзад напред да четеш поредицата. „Фантазия“ е първа хронологически. В нея за пръв път се запознаваме с Адам Каванот от „Връщане към живота“, който подпомага Елизабет в стартирането на бизнеса й с бутика и тук за първи път се срещат със сестра й Лайла.

      И понеже няма резюме на книгата — ето го:

      Дните на Елизабет Бърк са запълнени от работа в собствения й бутик и грижите около двете й малки деца. След неочакваната смърт на съпруга й нейните нощи са дълги и самотни и тя ги прекарва в мечти за любов и романтика. В живота й обаче се появява Тед Рандолф — прекрасен мъж, излязъл сякаш от най-съкровените й фантазии… Скоро Елизабет трябва да направи своя избор — да остане завинаги вярна на спомените си или да се отдаде на предизвикателството на една нова любов…

      Относно двете книги — и двете са ми малко слабички като за Сандра, но пък и са от първите й години като писателка. И сякаш втората — „Връщане към живота“ — ми е с една идея по-добра от „Фантазия“ (лично мнение).

  • 4. потрес (10 април 2015 в 00:35)

    Уникална тъпня! Толкова нереалистична и бозава книга… Особено сцената със секса накрая между героите… нямам думи колко изсмукано от пръстите. Не си губете времето.

  • 5. Swetlana krystewa (3 юли 2018 в 14:51), оценка: 5 от 6

    Много са хубави и двете книги . Сандра Браун е много добър писател и това се разбира от всички почитатели на авторката.

  • 6. Eli Marinova (27 януари 2024 в 20:42)

    Досега не бях попадала на подобна сценка като тази с дървото нито в роман, нито във филм. Много находчиво от страна на писателката. Истинско забавление.

    А романчето предлага кратки вариации на тема „Сексапилни мъже“ и една пълноценна жена и майка. Стегнат стил, бързо се чете, доставя удоволствие.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.