Читателски коментари (за „Дневен патрул “ от )

  • 1. nqgolova (30 септември 2006 в 16:47)

    Прочетох в един руски сайт, че една от най-четените поредици е „Патрулите“ и реших да проверя за какво става дума. Започнах с „Дневен патрул“ и трябва да кажа, че съм очарована. В книгата се преплитат всекидневния живот и фантастиката, но толкова реалистично че малко ти остава да помислиш всичко това там за истина. Прочетох по диагонала малко от „Нощен патрул“ и сега ги започвам подробно. Книгите си заслужават, прочетете ги.

    • 2. ken (27 март 2007 в 18:55)

      не само че ще ги прочета, но и ще ги купя.

  • 3. true_beliewer (24 юли 2007 в 16:04)

    Наистина си заслужава.Нощен патрул е страхотна,но е нищо без Дневен.Четете цялата поредица.Оценка 10 от 10!

  • 4. Алиса Доникова (29 май 2010 в 14:05)

    Книгите са невероятни и много вдъхновяващи. Лубимата ми част е лубовната история между Алиса и Игор. В тази връзка направих форум ( http://svet-i-tma.yourforum4u.com/portal.htm ) по поредицата. Силно се надявам, да я популаризирам и ред децата на по 14–15 години, които са луднали по Здрач. Определено тази поредица заслужава много повече внимание.

    • 5. Подиго (3 юни 2011 в 05:35)

      Поне сложи един Spoiler alert като ще пишеш за любими моменти..Така не се прави.

  • 6. Quake3 (1 юли 2011 в 22:22), оценка: 6 от 6

    Незабравима … Цялата поредица ми хареса ужасно много.

  • 7. Антон Городецки (8 юли 2011 в 13:03)

    Купих си Нощен, Дневен и Сумрачен патрул на един път и ги прочетох на един път! :D Невероятни, разтърсващи, увлекателни. Променят мирогледи.

    Сега чакам Последен патрул с твърди корици!

  • 8. гостенин (17 март 2014 в 18:59)

    Тая поредица ми лъха на оня смешен вестник, дето го четяха едно време подрастващите тийнки, „Лична Драма“ (може и още да го има) … Зверски скучно .

    • 10. Фракс (4 юни 2015 в 18:49)

      Гостенино, поредицата може да ти прилича на в."Лична драма" само ако не си прочел нито ред от Лукяненко, а се водиш единствено по мненията на почитателки на Нора Робъртс като „Алиса Доникова“ и „evunka“, които биха се възхищавали на „красива любовна история“ дори когато четат „Лайла (метафизика на качеството)“ :) Иначе цялата серия за патрулите е просто великолепна. Интригуваща фабула, издържана логика на действието, отлични описания на руската действителност като фон, а вътрешният свят на героите и славянската душевност като цяло са предадени с умението на Стайнбек и Достоевски. Препоръчвам ти и останалите произведения на Лукяненко. Единственото ми частично разочарование от него е продължението на издадения у нас роман „Чернова“ — „Белова“. Много добра идея, отлично започната в началото, която авторът не успява да развие в целия и потенциал, както прави с „патрулите“, а съсипва с претрупване на нови елементи.

  • 9. evunka (4 юни 2015 в 11:59), оценка: 6 от 6

    Алиса и Игор — за мен това е най-красивата любовна история, писана някога. Фентъзи Ромео и Жулиета:)

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.