Читателски коментари (за „Протоколи на ционските мъдреци “ от Ашер Гинсберг)

 • 1. martoudi (20 март 2012 в 13:57)

  Ебати глупостите, някой яко си е смукъл от пръстите!

 • 2. apoteoz33 (3 август 2013 в 23:30)

  Ционистко окупационно правителство е антисемитска конспиративна теория, според която евреите тайно управляват дадена държава, докато официалното правителство е само МАРИОНЕТЕН РЕЖИМ.Изразът се използва от антисемитски настроени групи, като белите супремацисти в САЩ,и Европа,ултранационалистите и десните екстремисти.Думата ционистко в словосъчетанието ционистко окупационно правителство идва от понятието ционизъм — националистическото движение, търсещо създаването на единна еврейска държава в Ерец Израел. В контекста на това словосъчетание обаче думата ционистко не носи това значение, доколкото теоретиците на конспирацията я използват, за да назовават с нея и държави извън Израел. Тази употреба на понятието портретира евреите като КОНСПИРАТОРИ, търсещи да получат КОНТРОЛ над света, подобно на изложеното в ГОРЕПРОЧЕТИВШАТА ТВОРБА.

 • 3. old4x (27 януари 2014 в 02:37)

  Господа Библиотекари,

  Всеизвестно е, че Протоколите на сионските мъдреци е ДОКАЗАНА фалшификация. Особено справката „За автора на протоколите“ е зашеметяваща stultitia. Махнете го, че се излагаме пред Света!

 • 4. galster (24 януари 2023 в 22:44)

  Наблюдавайки развитието на човешкото общество,няма човек,който да не се съгласи,че повечето световни събития се развиват по този план малко или много.Знаем кои фамилии стоят зад банките,големите корпорации и международни организации.Трябва да си много глупав или наивен,за да мислиш,че това са само конспирации.Но не това е интересното.Тези,които ни се представят за велики гении и притежатели на божествено право за господство,са също пионки за едни други сили.И те не подозират,мислейки,че са избрани,че са също толкова използвани както и всички други хора.Въпросът не е кой управлява светът,а защо се случва това?И който мисли,ще разбере.Относно самонадеяните богоизбрани ще кажа едно:Що за Бог е този,който фаворитизира едни свои деца пред други?И следвайки природните закони,дано си дават сметка,че всяко действие има равно по сила противодействие.Изборът и отговорността са винаги индивидуални.И преди да бъдем земни и материални същества,ние сме първо дух.А духът се ръководи по съвсем други закони.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.