Читателски коментари (за „Отвъд любовта “ от Ан Мейджър)

  • 1. ganiva (10 декември 2012 в 03:14), оценка: 5 от 6

    Много добра и емоционално разтърсваща книга. Направо недоумявам, че някои са я определили като посредствена, гласувайки с тройка. Книгата наистина си заслужава според мен.

  • 2. svr (30 март 2015 в 01:42), оценка: 5 от 6

    Подкрепям горното мнение. Историята е вълнуваща, не се развива мудно и разбира се с драматично поднесен положителен край.

  • 3. Zubarka (6 ноември 2015 в 01:48), оценка: 4 от 6

    На мен лично не ми хареса книгата. Не мога да кажа, че историята е лошо разказана. Това което не ми хареса бяха главните герои. Като реша да прочета любовен роман, то е за да се радвам на една красива любов. Определено не беше така докато четях книгата. Умориха ме непрекъснатите съмнения на героинята. По-скоро ми подейства депресиращо отколкото освежаващо. И не на последно място… да изоставиш детето си и да се колебаеш да си го върнеш когато имаш тази възможност… Твърде егоцентрично виждане за любовта, това е книгата.

  • 4. Далида (7 ноември 2015 в 06:50)

    Това не е книга, а един разказ. Нищо особено, набързо написано. По скоро прилича на очерк за някое списание .

  • 5. Дияна В. (4 април 2020 в 01:47), оценка: 4 от 6

    Както казват в един от горните коментари, историята е много емоционална и разстърстваща. Отдавна съм я чела, сега я препрочитам. Вярно, че комплексите и ниското самочувствие на главната героиня на моменти ме предизвикваха да оставя книгата, вярно, че малко нереално ми се струва да оставиш детето си по този начин. Но книгата ми харесва.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.