Читателски коментари (за „Кралицата на мрака “ от Реймънд Фийст)

  • 1. Невена (23 април 2014 в 21:44)

    Не искам да бъда прекалено негативна, но…

    Поредицата ме разочарова малко. След уникалните, увлекателни книги на Фийст, след Сагата за войната на разлома, това ми дойде малко… Скучно. Историята като цяло е интересна, но… Книгите на грабват! Силно се надявам да е само заради различния преводач, защото ако не е така, не знам какво да очаквам от следващите книги.

    А „Възходът на търговеца-принц“ беше откровено казано скучна. Дължи се и на стила на писане, което може да се дължи на лош превод или редакция, но не знам дали е само това.

    Като цяло… Нещо ми липсва. Надявам се, че в останалите поредици няма да бъде така. Ще ги прочета със сигурност, защото искам да видя развитието на историята.

    • 2. The God Of Tears (24 април 2014 в 08:14)

      „Възходът на търговеца-принц“ не е толкова добра, колкото останалото на Фийст, но е интересен поглед към нещо странично от военното дело в поредицата (и важно за сюжета нататък — друг е въпросът, че Фийст можеше да събере съдържанието на целия роман в няколко глави без да губи нищо). Оттам-насетне книгите са хубави, с много малко спънки, за да приключат експлозивно в шедьовъра „Краят на магьосника“, който очакваме у нас… може би тази година.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.